Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işarettir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı gördüyseniz:

  • Pozisyonunuzu yükseltmek veya evden yürütülebilecek çalışmalar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada uzun saçı kısa görmek çok başarılı işlere imza atacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya, bol muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçlı birini uzun saçlı görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada uzun saçını kısa görmek kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, baht açıklığına ve şansın döneceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada kısa saçı uzun görmek mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya işaret eder.

Rüyada saçı uzun olduğu halde kısa görmek olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, maddi olarak büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kısa olan saçı uzun görmek işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek lüks içinde olacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına yorulur.

Rüyada uzun saçı kısa kesmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments