Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçlı at görmek

Rüyada uzun saçlı at görmek

Rüyada uzun saçlı at görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun saçlı at gördüyseniz:

  • Şans oyunlarında başarılı olabilirsiniz.

Rüyada uzun saçlı at görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, büyük paralar kazanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine tabir olunur.

Rüyada uzun atlama yapmak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine alamet eder.

Rüyada uzun at görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeleli at görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun bacaklı at görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden rüya, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, geçmişte yaşanan acıların unutulacağı işarettir.

Rüyada düz ve uzun saç görmek çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, hasta ise iyileşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşı uzun saçlı görmek aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments