Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yeleli at görmek

Rüyada uzun yeleli at görmek

Rüyada uzun yeleli at görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun yeleli at gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada uzun yeleli at görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına alamet eder.

Rüyada sarı yeleli at görmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada beyaz yeleli at görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at yelesi görmek üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada siyah yeleli at görmek alim ve bilge insan olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz at yelesi görmek işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada atın yelesini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine inanılır.

Rüyada yeleli aslan görmek işlerin çok iyiye gideceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments