Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun at görmek

Rüyada uzun at görmek

Rüyada uzun at görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun at gördüyseniz:

  • Uzun vadede sorun yaratabilecek her şeye dikkat edilmesi gerekiyor.

Rüyada uzun saçlı at görmek beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine, ticarette büyük bir itibar kaybedeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun atlama yapmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun yeleli at görmek fakirlerin zenginleşeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada uzun at görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine alamet eder.

Rüyada uzun bacaklı at görmek gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine alamet eder.

Rüyada uzun deniz görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın saçını uzun görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Rüyada sakalını uzun görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments