Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını siyah ve uzun görmek

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek

Rüyada saçını siyah ve uzun görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçını siyah ve uzun gördüyseniz:

  • Yurtdışından iş bağlantısı yaptığınız misafirleriniz gelebilir.

Rüyada uzun siyah saçlı kadın görmek helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hastalıklarının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini uzun siyah saçlı görmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret eder.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada siyah uzun saçlı kadın görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini siyah uzun saçlı görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada uzun siyah saçlı erkek görmek muradının gerçekleşeceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada uzun siyah saçlı olduğunu görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı uzun ve siyah görmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments