Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düz ve uzun saç görmek

Rüyada düz ve uzun saç görmek

Rüyada düz ve uzun saç görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, geçim derdine gireceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada düz ve uzun saç gördüyseniz:

  • Diğerleri ne anlatmaya çalıştığınızı, yaşadıklarınızı veya nereden geldiğinizi net şekilde anlamayabilirler.

Rüyada uzun düz saç görmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, verilen sözlerin tutulacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun düz siyah saç görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işaret eder.

Rüyada düz uzun saç görmek haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun siyah düz saç görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada saçlarını uzun ve düz görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve düz saç görmek projenin gerçekleştirileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine inanılır.

Rüyada düz ve uzun saç görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun düz yol görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments