Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun saçı kestirmek

Rüyada uzun saçı kestirmek

Rüyada uzun saçı kestirmek rızkının kesilmeyeceğine, onlara değer vereceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, elinden gelen herşeyi yapacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada uzun saçı kestirmek gördüyseniz:

  • Özel bilgileri kendinize saklamanız da fayda var.

Rüyada uzun saç kestirmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçı kestirmek mutluluğa ve neşeye, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına yorulur.

Rüyada saçını kestirmek ve boyatmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada saçımı kestirdiğimi görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarını kestirdiğini görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine inanılır.

Rüyada saçı çok kısa kestirmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments