Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz peruk takmak

Rüyada beyaz peruk takmak

Rüyada beyaz peruk takmak ekonomik gücün çoğalacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz peruk takmak gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler kafanızı da karıştırabilirler.

Rüyada beyaz peruk takmak sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına işaret eder.

Rüyada peruk takmak işinde uzmanlaşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, açların doyacağına tabir olunur.

Rüyada kafaya peruk takmak büyük ferahlık yaşayacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına inanılır.

Rüyada uzun peruk takmak yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada peruk saç takmak çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada saçına peruk takmak manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına inanılır.

Rüyada kızıl peruk takmak kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada renkli peruk takmak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments