Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı peruk takmak

Rüyada kırmızı peruk takmak

Rüyada kırmızı peruk takmak yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı peruk takmak gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada kırmızı peruk takmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçına peruk takmak dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz peruk takmak önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada peruk saç takmak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada siyah peruk takmak maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli peruk takmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına yorulur.

Rüyada peruk takmak mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada kızıl peruk takmak olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments