Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının delindiğini görmek

Rüyada bacağının delindiğini görmek

Rüyada bacağının delindiğini görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının delindiğini gördüyseniz:

  • Yine manevi olaylara yönelme isteği doğabilir.

Rüyada bacağının delindiğini görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının delindiğini görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada kızını delirmiş görmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kötü karakterli bir kadına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada deli gömleği giymek kurtuluşa kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada pantolonun delindiğini görmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını deli görmek üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının delindiğini görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deliren birini görmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments