Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının delindiğini görmek

Rüyada parmağının delindiğini görmek

Rüyada parmağının delindiğini görmek huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, gergin olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağının delindiğini gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Rüyada parmağı delinmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağının delindiğini görmek zenginliğini kaybedeceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın deli olduğunu görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, bahtının da çok parlak olacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Rüyada deliren görmek ekmeksiz kalacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, dertlerinin dermanını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zararsız deli görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine delalettir.

Rüyada deli hastanesine yatmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada deli dövmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına yorulur.

Rüyada burnunun delindiğini görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments