Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını deli görmek

Rüyada karısını deli görmek

Rüyada karısını deli görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sıkıntılara neden olacağına, kudret ve hidayet sahibi olacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, ekmeğin ve paranın da artacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada karısını deli gördüyseniz:

  • Yapmak isteyeceğiniz pek çok şey olmasına rağmen zaman zaman sizden kaynaklanan, zaman zaman da çevrenizdeki olayların olumsuz gelişmesi yüzünden birtakım engellerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada karısını deli görmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, onurlu bir hayat süreceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısının deli olduğunu görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığını delirmiş görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada kardeşini delirmiş görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, huzur içinde yatacağına inanılır.

Rüyada deli doktor görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, zafer ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş delinmesi görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, bütçesinin küçüleceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada deli öldürmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada zararsız deli görmek elde edilecek menfaatlere, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments