Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliren birini görmek

Rüyada deliren birini görmek

Rüyada deliren birini görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, insanlarla tartışacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine işarettir.

Rüyada deliren birini gördüyseniz:

  • Ev ya da işinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada delinin saldırdığını görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, kişinin kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının delindiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birini delirmiş görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, alim ve bilge insan olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada deli saldırması görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada delirmiş at görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir deli tarafından kovalanmak kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karısını deli görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Rüyada dişinin delindiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments