Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa fırlatmak

Rüyada masa fırlatmak

Rüyada masa fırlatmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada masa fırlatmak gördüyseniz:

  • Etkisiz veya yetersiz plan, iş ya da programları bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Rüyada masa fırlatmak uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada fırat nehrine düşmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada duvara bardak fırlatmak yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına alamet eder.

Rüyada çanta fırlatmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, gidilecek yönün belirleneceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonu fırlatmak yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına rivayet eder.

Rüyada kediyi fırlatmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada fırat nehrinde yüzmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne fırlatılmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments