Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun manto giymek

Rüyada uzun manto giymek

Rüyada uzun manto giymek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kazancın yetmez olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun manto giymek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, karşı cinsle olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada uzun manto giymek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine inanılır.

Rüyada uzun manto görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada mor manto giymek çok başarılı atılımlar yapılacağına, keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kürk manto giymek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine işarettir.

Rüyada yeni bir manto giymek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, kafasındaki sorunları çözeceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada yeşil manto giymek hem ün sahibi olacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, iyi bir patron olacağına işarettir.

Rüyada kahverengi manto giymek kişinin hayat sevincinin artacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah manto giydiğini görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments