Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kahverengi manto giymek

Rüyada kahverengi manto giymek

Rüyada kahverengi manto giymek kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kahverengi manto giymek gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz veya aklınıza güvenmeniz normal koşullarda halledemeyeceğiniz veya öngöremeyeceğiniz şeylerle ilgili ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada kahverengi manto giymek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi manto görmek rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah manto giydiğini görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına inanılır.

Rüyada kirmizi manto giymek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının mantosunu giymek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni bir manto giymek aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işarettir.

Rüyada dar manto giymek sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Rüyada deri manto giymek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, sözlerinden çıkmayacağına, huzursuzlukların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments