Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil manto giymek

Rüyada yeşil manto giymek

Rüyada yeşil manto giymek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil manto giymek gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için yeni yollar bulmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil manto giymek ancak yılmayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi manto giymek bir işi rakiplerine kaptıracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah kürk manto giymek zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada yeni bir manto giymek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada mor manto giymek net bir bakış açısı kazanacağına, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi manto giymek kendisini aşan işlere kalkışacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına işarettir.

Rüyada siyah manto giydiğini görmek hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada başkasının mantosunu giymek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments