Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni bir manto giymek

Rüyada yeni bir manto giymek

Rüyada yeni bir manto giymek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, karısının çok mutlu olacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir manto giymek gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki veya planlardaki bir değişiklik sizin için daha güvenli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada yeni manto giymek güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada yeni bir manto giymek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni manto görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kürk manto giymek zaferlere doymayacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada dar manto giymek büyük bir kazanç elde edeceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mantosunu giymek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kirmizi manto giymek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada siyah manto giydiğini görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments