Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirpikleri uzun görmek

Rüyada kirpikleri uzun görmek

Rüyada kirpikleri uzun görmek rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kirpikleri uzun gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Rüyada uzun kirpik görmek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun kirpikli birini görmek onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve gür kirpik görmek bir sebeple dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kirpik uzun görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok uzun kirpik görmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kirpiğini uzun görmek kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirpikleri uzun görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine tabir olunur.

Rüyada kirpiklerini uzun görmek kazancın düşeceğine, bekarsa evleneceğine, beklentilerinin de yerine gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments