Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının alçıda olduğunu gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler dikkat gerektiriyor.

Rüyada bacağı alçıda görmek çok uğraş vereceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bacağını alçıda görmek yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada bacağı alçılı görmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunu alçıda görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunların yeni sorunlar doğuracağına işarettir.

Rüyada duvara alçı çekmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eli alçıda görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments