Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı alçılı görmek

Rüyada bacağı alçılı görmek

Rüyada bacağı alçılı görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada bacağı alçılı gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada bacağı alçılı görmek işinde terfi alacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, şifa ve ilaç bulacağına tabir olunur.

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağı alçıda görmek sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada bacağını alçıda görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek rahat ve güzel günler geçireceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alçı sıva görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, neşeye, keyfe, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına işarettir.

Rüyada duvara alçı çekmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, kafa dinleyeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kolun alçıda olduğunu görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments