Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını alçıda görmek

Rüyada bacağını alçıda görmek

Rüyada bacağını alçıda görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bacağını alçıda gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz doğru düşünmenizi zorlaştırıyor olabilir.

Rüyada bacağını alçıda görmek içinin rahatlayacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hastalıklarının azalacağına işaret eder.

Rüyada bacağının alçıda olduğunu görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, en küçük sorunda parlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağının alçıya alındığını görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine inanılır.

Rüyada bacağı alçıda görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağı alçılı görmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine tabir olunur.

Rüyada eli alçılı görmek insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin kolunu alçıda görmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kolu alçılı birini görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, evlatların hayırsız çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments