Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun duvak görmek

Rüyada uzun duvak görmek

Rüyada uzun duvak görmek güzel evlatlar yetiştireceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada uzun duvak gördüyseniz:

  • İnsanları etkilerek istediğinizi yaptırtmanız çok kolaydır.

Rüyada uzun duvak görmek iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulur.

Rüyada uzun duvak takmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada başına duvak takmak elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada turuncu duvak görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Rüyada duvak takmak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gelinlik duvağı takmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, esenliği bulacağına inanılır.

Rüyada kırmızı duvaklı gelin görmek zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments