Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini uzun görmek

Rüyada dilini uzun görmek

Rüyada dilini uzun görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, büyük sorunların yaşanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilini uzun gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada uzun dil görmek mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun dilli yılan görmek yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine inanılır.

Rüyada dilini uzun görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, dua alacağına delalettir.

Rüyada başkasını dilsiz görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada kocasının dilini görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada mavi dil görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Rüyada yabancı dil öğrenmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine yorulur.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments