Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun çukur görmek

Rüyada uzun çukur görmek

Rüyada uzun çukur görmek attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Rüyada uzun çukur gördüyseniz:

  • Bazı konuların detaylı değerlendirmesini yapabilir, en ufak nüansı dahi kaçırmama çabasında olabilirsiniz.

Rüyada uzun çukur görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Rüyada su çukuruna düşmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabanın çukura düştüğünü görmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, kötü haberler alınacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine alamet eder.

Rüyada çukurdan birini çıkarmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada kepçeyle çukur açmak büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine inanılır.

Rüyada evin içinde çukur görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çukura girip çıkmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çukurda namaz kılmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments