Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda yeni düzenlemeler yapılması veya bazı anlaşmaların yeniden düzenlenmesi gerekebilir.

Rüyada yakışıklı erkeği öpmek sorunların ortadan kalkacağına, kazancının daha da artacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakışıklı erkek öpmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada yakışıklı bir erkeği öpmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yakışıklı birini öpmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yakışıklı erkek görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı erkekle evlenmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada yakışıklı erkekle tanışmak bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığı yakışıklı erkek görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments