Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun boylu gelin görmek

Rüyada uzun boylu gelin görmek

Rüyada uzun boylu gelin görmek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, hem mal ve para kaybedeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, Allah katında günahlarının affolacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun boylu gelin gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Rüyada uzun boylu gelin görmek hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa boylu gelin görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü birini uzun boylu görmek eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bebek görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çok uzun boylu birini görmek atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Rüyada uzun boylu yakışıklı erkek görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada uzun boylu birini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu bir kadın görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments