Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini çok uzun boylu görmek

Rüyada birini çok uzun boylu görmek

Rüyada birini çok uzun boylu görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, çok sevineceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada birini çok uzun boylu gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada uzun boylu sevgili görmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun boylu insanlar görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine işarettir.

Rüyada başka birini uzun boylu görmek hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada boy uzun erkek görmek rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu erkek görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu görmek yaşamının tadını çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok uzun boylu birini görmek sorunlarını gidereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada çok uzun boylu kadın görmek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, üzüntülü haberler alacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments