Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun bir yılan öldürmek

Rüyada uzun bir yılan öldürmek

Rüyada uzun bir yılan öldürmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun bir yılan öldürmek gördüyseniz:

  • Aktiviteye geçmenizde fayda var.

Rüyada uzun yılan öldürmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına işarettir.

Rüyada uzun bir yılan öldürmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, birçok iş kapısının açılacağına işarettir.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek ele güne muhtaç olacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kötü karakterli bir kadına inanılır.

Rüyada sarı uzun yılan görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada kalın uzun yılan görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments