Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ince uzun yılan görmek

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek dualarının karşılığını göreceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, başarılarının azalacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına yorulur.

Rüyada siyah ince uzun yılan gördüyseniz:

  • Diğer yandan fazla kilolarınız yüzünden bazı zorluklar yaşamaya başladığınızı unutmamalısınız.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine delalet eder.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine işarettir.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, adını herkese duyuracağına rivayet eder.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine yorulur.

Rüyada uzun ince yılan görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Rüyada siyah ince yılan görmek çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments