Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince ve uzun yılan görmek

Rüyada ince ve uzun yılan görmek

Rüyada ince ve uzun yılan görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada ince ve uzun yılan gördüyseniz:

  • Yapamayacağınız işler için söz vermemenizde fayda var.

Rüyada ince ve uzun yılan görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince uzun yeşil yılan görmek hayata küseceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine işarettir.

Rüyada uzun ince yılan görmek mutsuz olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına işarettir.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ve ince yılan görmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun ince bir yol görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments