Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada uzun ve zayıf yılan gördüyseniz:

  • Esnek davranabilmeniz durumunda yeni olasılıklar sizi memnun edebilir.

Rüyada uzun ve zayıf yılan görmek sıkıntı çekeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada zayıf yılan görmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, hak yemeyeceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada uzun kahverengi yılan görmek hayat boyu desteği olacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına inanılır.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kalın uzun yılan görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada kırmızı uzun yılan görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi uzun yılan görmek çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada uzun yılanlar görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments