Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı üzüm yediğini görmek

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, dikkat çekeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine işarettir.

Rüyada sarı üzüm yediğini gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada sarı üzüm yediğini görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı üzüm yediğini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, lüks, konfor içinde olacağına, kendisini eksik ve yetersiz gördüğü konularda iş hayatına atılmak yerine ilk önce açığını kapatma yoluna gideceğine işaret eder.

Rüyada kara üzüm yedirmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, beklediklerini duyacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada birisine üzüm yedirmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına işarettir.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine yorulur.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada üzüm yedirdiğini görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işaret eder.

Rüyada üzüm yedirmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments