Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm ve muz görmek

Rüyada üzüm ve muz görmek

Rüyada üzüm ve muz görmek zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, ağlayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalettir.

Rüyada üzüm ve muz gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada üzüm ve muz görmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada muz ve üzüm görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, insanlarla bir araya geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada muz ve çilek görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada ağaçta muz görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada muz saklamak hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada muz çilek görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada muz çorap görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına tabir olunur.

Rüyada olgun muz görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments