Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz çorap görmek

Rüyada muz çorap görmek

Rüyada muz çorap görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, karşılıksız bırakmayacağına, geçim derdinin olmayacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada muz çorap gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada muz çorap görmek zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz muz çorap giymek sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine inanılır.

Rüyada muz paylaşmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, itibarını geri kazanacağına yorulur.

Rüyada cürük muz yemek maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, huzurunun artacağına işaret eder.

Rüyada evinde muz görmek moralin ve keyfin yerine geleceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada muz ağacına çıkmak bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada pazarda muz görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada muz ve portakal görmek husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, sabit geliri olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments