Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada muz ve üzüm görmek

Rüyada muz ve üzüm görmek

Rüyada muz ve üzüm görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada muz ve üzüm gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Rüyada üzüm ve muz görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada muz ve üzüm görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, canlanacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü muz görmek işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına tabir olunur.

Rüyada muz ağacından muz toplamak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada poşet poşet muz görmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, uğradığı zararları telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada muz suyu içmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada dalından muz yemek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cürük muz yemek hanesinin bollukla dolacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments