Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm şerbeti görmek

Rüyada üzüm şerbeti görmek

Rüyada üzüm şerbeti görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, yol göstereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına alamet eder.

Rüyada üzüm şerbeti gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada üzüm şerbeti görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm şerbeti içmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sevinç gözyaşları dökmeye alamet etmektedir.

Rüyada birine şerbet vermek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeşil şerbet içmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına delalet eder.

Rüyada tatlı şerbet görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına tabir olunur.

Rüyada şerbet içmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada bol şerbetli baklava görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına tabir olunur.

Rüyada loğusa şerbeti içmek yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments