Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada loğusa şerbeti içmek

Rüyada loğusa şerbeti içmek

Rüyada loğusa şerbeti içmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada loğusa şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Rüyada loğusa şerbeti içmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine inanılır.

Rüyada loğusa şerbeti görmek sorunlu zamanlar geçireceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil şerbet içmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına delalet eder.

Rüyada üzüm şerbeti içmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet eder.

Rüyada ballı şerbet içmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine tabir olunur.

Rüyada şehadet şerbeti içmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bal şerbeti içmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada çilek şerbeti içmek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments