Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine şerbet vermek

Rüyada birine şerbet vermek

Rüyada birine şerbet vermek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, planlarının işe yarayacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine şerbet vermek gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Rüyada şeker şerbeti görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalettir.

Rüyada şerbet içmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ekmeğine leke süreceğine, birçok kişiye yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol şerbetli baklava yemek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine yorulur.

Rüyada nar şerbeti içmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, elinin bolluk göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada şerbetli tatlı yemek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada şerbet yapmak iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ballı şerbet içmek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada şerbet ikram etmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments