Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil şerbet içmek

Rüyada yeşil şerbet içmek

Rüyada yeşil şerbet içmek aile saadetinin artacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalettir.

Rüyada yeşil şerbet içmek gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada yeşil şerbet içmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada şehadet şerbeti içmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül şerbeti içmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, ümitsizliğe delalet eder.

Rüyada sıcak şerbet içmek kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine alamet eder.

Rüyada loğusa şerbeti içmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nar şerbeti içmek takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı şerbet içmek rahat bir hayat yaşanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine tabir olunur.

Rüyada bal şerbeti içmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments