Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm şerbeti içmek

Rüyada üzüm şerbeti içmek

Rüyada üzüm şerbeti içmek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, kazancın daha da arttırılacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm şerbeti içmek gördüyseniz:

  • Resmi kurum veya kuruluşları işin içerisine çekebilecek işlerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada üzüm şerbeti içmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm şerbeti görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, terslik yaşayacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada vişne şerbeti içmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, kişinin sıkıntıların artacağına tabir olunur.

Rüyada şehadet şerbeti içmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına delalet eder.

Rüyada ballı şerbet içmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil şerbet içmek sağlığının da bozulacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada loğusa şerbeti içmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, ona şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada cennet şerbeti içmek aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments