Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şerbet içmek

Rüyada şerbet içmek

Rüyada şerbet içmek yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şerbet içmek gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada sıcak şerbet içmek işlerlik kazanıp insanla dolacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada kızılcık şerbeti içmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada dut şerbeti içmek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada vişne şerbeti içmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Rüyada yeşil şerbet içmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada loğusa şerbeti içmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, bahtın açık olmasına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada meyan şerbeti içmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bal şerbeti içmek her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments