Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir elma görmek

Rüyada büyük bir elma görmek

Rüyada büyük bir elma görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına işaret eder.

Rüyada büyük bir elma gördüyseniz:

  • Romantik jestler olumlu algılanabilir.

Rüyada büyük elma kurdu görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada büyük elmalar görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, elinin kolunun bağlanacağına delalettir.

Rüyada büyük elma görmek yardımının olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulur.

Rüyada büyük yeşil elma görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı büyük elma yemek aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine işarettir.

Rüyada çok büyük elma görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, başarılarının çoğalacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük elma ağacı görmek onlara hocalık edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, istediği yola çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir elma görmek çok doğru bir yol tutulacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments