Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru elma görmek

Rüyada kuru elma görmek

Rüyada kuru elma görmek içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, yokluk içine gireceğine, bereketinin artacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru elma gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada kuru elma yemek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, helal lokma yiyeceğine işarettir.

Rüyada elma kurusu görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru elma görmek mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuru üzüm görmek hayattan yana keyif bulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz ve kuru üzüm görmek iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada kuru bahçe görmek sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye işarettir.

Rüyada ölünün arkasından kuruan okumak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerde kuruan okumak kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments