Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm bağı görmek

Rüyada üzüm bağı görmek

Rüyada üzüm bağı görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, sevinç ve sürura, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerde gelişmeler var.

Rüyada üzüm bağı satın almak çok verimli bir çalışma içine girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, öz güveninin yerine geleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada kara üzüm bağı görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek neşesinin yerine geleceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments