Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, dostlardan zarar görüleceğine, başarısının düşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş üzüm bağı gördüyseniz:

  • Zamanınızı sevdiğiniz kişilerle geçirebilir, fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm bağı satın almak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı görmek cebinin para göreceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek sevinçli bir haber alınacağına, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments