Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm bağı görmek

Rüyada siyah üzüm bağı görmek

Rüyada siyah üzüm bağı görmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, çaresiz kalacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, büyük problemler yaşanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm bağı gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına inanılır.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek güzel bir iş fırsatına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, yenilenme yaşayacağına, kısa süre içinde büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı dikmek çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada üzüm bağı satın almak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments