Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzüm bağı satın almak

Rüyada üzüm bağı satın almak

Rüyada üzüm bağı satın almak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada üzüm bağı satın almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizle ilgili olumlu bir değişiklik söz konusu olabilir.

Rüyada üzüm bağı satın almak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek zamandan da kar edeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kalabalıktan uzak olacağına yorulur.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada kara üzüm bağı görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments