Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara üzüm bağı görmek

Rüyada kara üzüm bağı görmek

Rüyada kara üzüm bağı görmek özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara üzüm bağı gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Rüyada kara üzüm bağı görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada üzüm bağı sulamak ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Rüyada üzüm bağı görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada üzüm bağı dikmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah üzüm bağı görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments