Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asmada yeşil üzüm görmek

Rüyada asmada yeşil üzüm görmek

Rüyada asmada yeşil üzüm görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına işaret eder.

Rüyada asmada yeşil üzüm gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan kaçınmalısınız.

Rüyada yeşil üzüm asması görmek sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet eder.

Rüyada asmada yeşil üzüm görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada üzümlü asma görmek kendine olan güvenini yitireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada asmadan üzüm koparmak yemek kötü günlerinden kurtulacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm asması görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzüm asması dikmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada üzüm asmaları görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına işaret eder.

Rüyada asma üzüm yemek onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments